Make your own free website on Tripod.com
   


English
version

 
Претседател на Одборот за меѓународна политика и евроатлантски интеграции на ЛДП  

 

 • Кој е Емил...
 
 • Повеќе инфо  
 
 • Слики  
 
 • Другари  
 
 • Патувања  
 
 • Настани  
 
 • IFLRY  
 
 • Линкови  

 

Информации за
МАКЕДОНИЈА


  Virtual Macedonia

Zdravo - ova sum JAS / Здраво - ова сум јас

Интернет страна на ЛДП
ЛИБЕРАЛНО-
ДЕМОКРАТСКА
ПАРТИЈА

   LDP/??? 

Модерната политика и дипломатија подразбираат
отвореност кон другите,
транспарентност кон сите
и одговорност пред своите граѓани!

Биографија
(стандардизиран формат на ЕУ
)

Страни на мојата внука - МИА

2002

Контактирајте ме по е-пошта.

 

   Страните се креација на Емил Кирјас.
Забрането превземање на содржини од страните без одобрение.
Пратете ги Вашите сугестии по
e-mail.
Последно обновување:
15/10/06 21:32